Снимка: фейсбукНямам никакви притеснения по повод разследването на Специализираната прокуратура. Това

...
Снимка: фейсбукНямам никакви притеснения по повод разследването на Специализираната прокуратура. Това
Коментари Харесай

Кметът на Червен бряг: Искат да се отърват от мен предварително, няма да се получи

Снимка: фейсбук

Нямам никакви терзания по повод разследването на Специализираната прокуратура. Това съобщи за Българска телеграфна агенция кметът на Община Черен бряг инж. Данаил Вълов през днешния ден следобяд, откакто се върна на работа в общинската администрация.

Дадох показания по отношение на следствието на процедурата, обвързвано с по този начин наречения " Топъл обяд ", сподели Вълов. Нямам терзания и не преставам нормалната си работа в общината, добави той. 

По думите му единият от отхвърлените по тази процедура за " Топъл обяд " претенденти се е жалвал и в общината към този момент били събрали купища документи по проблема - пред Комисията за защита на конкуренцията и пред Върховния административен съд.

Според Вълов сега в общината нямало терзания във връзка случая.

Въпреки опита да се отърват от мен авансово, няма да се получи, и ще би трябвало да ме изтърпят до края на мандата ми, съобщи в умозаключение кметът на община Червен бряг инж. Данаил Вълов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР